Sjiek

 

Limburgs Product!

‘t Sjieke Sjeerke werkt met kleuren en producten afkomstig van Florale Haircare.

Een echt Limburgs product!

Maastricht 1920, op het historische Vrijthof werd de allereerste Florale Haircare winkel geopend. Een groothandel, speciaal gericht op de kappersbranche. Ruim 70 jaar later, in 1994, besloot men een eigen merk te introduceren. Een merk gericht op kwalitatieve basisproducten voor een goede prijs. Het merk was geïnspireerd op de Belgische en Nederlandse markt en werd geproduceerd in België en Italië. Al snel vloog het huismerk van Florale Haircare over de toonbank.

De vraag naar de producten werd na een aantal jaar zo groot dat de producenten de hoeveelheid productie niet meer aankonden. Als gevolg hiervan werd in het jaar 2000 een belangrijke stap genomen: de gehele productie werd naar Maastricht verhuisd en in eigen beheer genomen. Tegelijkertijd kreeg het eigen merk een sterkere identiteit en werd het vanaf toen onder de naam Metamorphose verkocht. Een authentiek merk waarbij ieder product met liefde persoonlijke aandacht wordt ontwikkeld. Door de jaren heen is er stap voor stap geïnnoveerd in het creëren van Metamorphose. In chronologische volgorde werd het bedenken, afvullen, ontwerpen en in de markt zetten van producten in eigen beheer genomen. Van de formule tot de verpakking tot de concepten. En dat allemaal in Maastricht! Stapsgewijs vonden steeds meer mensen hun weg naar Metamorphose. Metamorphose werd een lokaal label waarbij elk afzonderlijk product in Maastricht werd ontworpen en gemaakt door lokale medewerkers.

Het merk Metamorphose wordt ontwikkeld en geproduceerd door Florale Haircare in Maastricht. De haar- en beautyproducten worden zelf bedacht en geproduceerd met de beste ingrediënten uit de natuur. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop en bovendien zijn de producten geheel vegan en parabeenvrij! Metamorphose is exclusief verkrijgbaar in onze winkels, in onze partner salons, waaronder ‘t Sjieke Sjeerke.

Contact

Daelenbroekweg 41
6075 ES Herkenbosch

Openingstijden
Ma: 13:30- 18.00
Di: 9:00-18:00
Do: 9:00-21:00
Za: 9:00-14:00

Woensdag, Vrijdag en Zondag gesloten.

Telefoonnummer 0475-851163