Actie

Huidige actie Voordeelpas

Vanaf 1 april tot 31 mei: 3 producten halen = 2 betalen: Koopt u drie producten dan krijgt u het goedkoopste artikel gratis. Voorwaarde: op vertoon van de voordeelpas!

 

Gehele jaar actie:  Screen Pure D’Argan Silkening Treatment 20% korting! € 8,- ipv € 10,- Voorwaarde: U dient bij het maken van een afpraak aan te geven gebruik te willen maken van deze aanbieding en op vertoon van de voordeelpas.
SCREEN_PureDArgan_GianlucaCoppola_TagliatiXilSuccesso_Segrate_
Een Screen Pure D’Argan Silkening behandeling, geeft je haar glans, voeding, hydratatie en zachtheid.

Het is een behandeling met arganolie die direct wordt opgenomen in het haar zonder resten achter te laten, waardoor lichtheid en helderheid worden verkregen. Het maakt het haar zijdezacht en omhelst het haar met een rijke en verleidelijke geur.

Arganolie wordt gekenmerkt door een zeer hoge concentratie aan essentiële vetzuren, vitamines en antioxidanten (vitamine E, omega 6, fytosterolen en tocoferolen), die met hoge voedingswaarde, vochtregulerende en beschermende kracht en een benijdenswaardige anti-aging en anti-oxidant functies bieden.

Wilt u meer weten over de voordeelpas, kijkt u dan op onze site onder het kopje voordeelpas!

Spaarkaart

‘t Sjieke Sjeerke heeft een spaarkaart voor vaste klanten. Hierop worden de afspraken genoteerd. Een volle spaarkaart levert een presentje uit de productenlijn op.

Contact

Daelenbroekweg 41
6075 ES Herkenbosch

Openingstijden
Ma: 13:30- 18.00
Di: 9:00-18:00
Do: 9:00-21:00
Za: 9:00-14:00

Woensdag, Vrijdag en Zondag gesloten.

Telefoonnummer 0475-851163