Actie

Huidige actie

Vanaf 7 maart tot en met 7 mei 2023

Legerity Beauty Hair Cream op vertoon van de voordeelpas nu met 10% korting

Het regenereert, versterkt, revitaliseert, beschermt, verzacht, verlicht en maakt het haar lichter. Het helpt bij het vormgeven en vasthouden van de stijl voor een langere tijd. Voor meer informatie zie de productomschrijving bij assortiment.

Toekomstige acties!

De maand april
Heren knippen op vertoon van de voordeelpas € 2,- korting

De maand mei
Op vertoon van de voordeelpas een cadeautje!

De maand juni
Producten: Bij aankoop van 2 producten, 10% korting op 2e artikel op vertoon van de voordeelpas (goedkoopste artikel korting!)

De maand juli/augustus
Verzorg uw haar tegen de zon deze zomer! Bij aankoop van een product uit de Suncontrol serie van Screen 20 % korting op vertoon van de voordeelpas (keuze uit shampoo, conditioner, beschermende olie en beschermende serum)

De maand september/oktober
Screen Repair Haarbehandeling of Screen Pure D’Argan Silkening Treatment met € 5,- korting op vertoon van de voordeelpas. Voor meer informatie over de behandeling zie de site. (vermelden bij het maken van een afspraak)

De maand november
Cadeaubon van ‘t Sjieke Sjeerke met korting. Speciaal voor de feestmaanden, 10% korting op vertoon van de voordeelpas! Sjiek om als cadeau te geven!

Spaarkaart

‘t Sjieke Sjeerke heeft een spaarkaart voor vaste klanten. Hierop worden de afspraken genoteerd. Een volle spaarkaart levert een presentje uit de productenlijn op.

Contact

Daelenbroekweg 41
6075 ES Herkenbosch

Openingstijden
Ma: 13:30- 18.00
Di: 9:00-18:00
Do: 9:00-21:00
Za: 9:00-14:00

Woensdag, Vrijdag en Zondag gesloten.

Telefoonnummer 0475-851163