Nieuw(s)

Enveloppenactie ‘t Sjieke Sjeerke

December is de feestmaand bij uitstek! Daarom hangen bij ‘t Sjieke Sjeerke de enveloppen weer voor iedereen die een afspraak heeft. Maak kans op cadeaubonnen van Ondernemers Vereniging Roerdalen, Restaurant Bie Dave en Marie of korting op de behandeling of een mooi product uit de lijn. Een afspraak maken kan nog altijd. Uiteraard blijft ook de wensboxactie van de OVR nog van kracht. Kortom het is feestelijk bij ‘t Sjieke Sjieerke.

Eindejaarsactie Ondernemersvereniging

MIJN WENS VOOR JOU. Een actie van de OVR gesteund door Gemeente Roerdalen. De actie loopt van 1 t/m 31 december. Doe een aankoop bij een deelnemende ondernemer en vul een wens in. ‘t Sjieke Sjeerke doet mee aan deze actie, dus bij een afspraak of aankoop van een product ontvangt u een wensformulier.  Vul hem in en lever hem in een wensbox in. Een wens voor jezelf of iemand anders. In januari maakt de OVR bekend welke wensen in vervulling gaan Misschien komt jouw wens wel uit!

Winnaars Facebookactie

Op de website van ‘t Sjieke Sjeerke waren vanwege het tienjarig jubileum tien ballonnen opgehangen! Door de getallen die op de ballonnen te staan bij elkaar op te tellen en vervolgens het antwoord te posten op facebookpagina van ‘t Sjieke Sjeerke te liken, maakte men kans op een cadeaubon van de OVR! We hadden nog geen winnaars bekend gemaakt, dat maken we bij deze goed! Sjiek om uch te zeen!

Winnaar Voordeelpasactie

Vandaag werd de winnaar van de actie bij de Voordeelpas Roerdalen bekend gemaakt! ‘t Sjieke Sjeerke feliciteert  Anne Cluitmans-Wezenberg met de gewonnen prijs. We zien je graag samen met Lara verschijnen voor de Screen Pure D’Argan Silkening behandeling! Sjiek om uch te zeen. Uiteraard is voor het voor iedereen mogelijk om je haar te verzorgen met deze behandeling! Het is een behandeling met arganolie die direct wordt opgenomen in het haar zonder resten achter te laten, waardoor lichtheid en helderheid worden verkregen. Het maakt het haar zijdezacht en omhelst het haar met een rijke en verleidelijke geur. Het geeft je haar glans, voeding, hydratatie en zachtheid. Voor ieder haar geschikt!

‘t Sjieke Sjeerke bestaat 10 jaar!

Feest bij ‘t Sjieke Sjeerke! 17-10-2011 opende de deuren van kapsalon ‘t Sjieke Sjeerke. We vieren dus een 10-jarig jubileum.
Dit jubileumjaar geven we 10x cadeaubonnen van € 10,- weg met verschillende acties. Maar eerst een actie voor alle klanten: 10% korting op alle producten. (actie loopt tot/met 20 november)
Al tien jaar Sjiek om uch te zeen!
Via Facebook lopen verschillende acties om cadeaubon te winnen!

Contact

Daelenbroekweg 41
6075 ES Herkenbosch

Openingstijden
Ma: 13:30- 18.00
Di: 9:00-18:00
Do: 9:00-21:00
Za: 9:00-14:00

Woensdag, Vrijdag en Zondag gesloten.

Telefoonnummer 0475-851163