Nieuw(s)

Maatregelen tijdens Corona-virus

Nieuwe behandeling 

Screen Pure D’Argan Silkening Treatment
SCREEN_PureDArgan_GianlucaCoppola_TagliatiXilSuccesso_Segrate_Een Screen Pure D’Argan Silkening behandeling, geeft je haar glans, voeding, hydratatie en zachtheid.

Het is een behandeling met arganolie die direct wordt opgenomen in het haar zonder resten achter te laten, waardoor lichtheid en helderheid worden verkregen. Het maakt het haar zijdezacht en omhelst het haar met een rijke en verleidelijke geur.

Arganolie wordt gekenmerkt door een zeer hoge concentratie aan essentiële vetzuren, vitamines en antioxidanten (vitamine E, omega 6, fytosterolen en tocoferolen), die met hoge voedingswaarde, vochtregulerende en beschermende kracht en een benijdenswaardige anti-aging en anti-oxidant functies bieden.

Deze behandeling kost € 10,-. Wilt u deze behandeling graag bij uw afspraak gebruiken, dient u dit bij het maken van de afspraak te vermelden. De behandeling duurt ongeveer 10 minuten.

Screen repair behandeling.

collagescreenrepairJe haar repareren in drie stappen! De producten werken met een Keratin inTensive Complex: een exclusief concentraat van 20 verschillende aminozuren, waardoor haar vernieuwd evenwicht, kracht en zachtheid vindt. Eiwitten met een laag moleculair gewicht kunnen diep doordringen en zorgen voor een optimale reconstructie van de cortex (binnenste deel), terwijl die met hoog moleculair gewicht de cuticula (het meeste externe deel) herstellen. Je haar straalt weer.

Fase een

Haarherstellende behandelingsshampoo voor beschadigd haar

Het eerste gebaar van het interne reconstructiesysteem van Screen Hair Repair. Het reinigt zachtjes en verzorgt het, bereidt het haar voor op de volgende behandelingen.

Fase twee

Diepe herstelbehandeling voor beschadigd haar

Het tweede gebaar van het interne reconstructiesysteem van Screen Hair Repair. Diepe behandeling met een pH van 6-7 verhoogt de schalen waardoor een diepere penetratie van het product in de binnenste lagen van de stengel mogelijk is.

Fase drie

Laatste herstelbehandeling voor beschadigd haar

Derde en laatste gebaar van het complete reparatiesysteem voor schermherstelling. Met een pH van 4-5. Het sluit perfect de schalen, verzegelt de interne laag en repareert het externe deel. Het biedt intense helderheid en diepe hydratatie.

Deze behandeling is nu ook verkrijgbaar bij ’t Sjieke Sjeerke. Wilt u deze behandeling graag bij uw afspraak gebruiken, dient u dit bij het maken van de afspraak te vermelden. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Nieuw in het assortiment

Legerity Beauty Hair Cream

13e40496-8197-47a0-9bbe-6b592ebf15a1

Het regenereert, versterkt, revitaliseert, beschermt, verzacht, verlicht en maakt het haar lichter. Het helpt bij het vormgeven en vasthouden van de stijl voor een langere tijd.

Een uniek aroma met frisse en sensuele tonen gepresenteerd in een lichte consistentie en ongelooflijk aangenaam om aan te raken.

Een mix van componenten, het resultaat van de hoogste cosmetische technologie, ondersteunt vorm en styling, met name dankzij volume en lichtheid, dankzij de Legerity BHB (Beauty & Health Blend). Leave-in-behandeling, gemakkelijk te gebruiken en de dosis kan worden gebruikt op handdoekdroog of geföhnd haar, zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

Legerity, Beauty Hair Cream, is de eerste universele schoonheidsbehandeling. De unieke consistentie, onzichtbaar en licht als een Angel’s touch, bevat een uitstekende cosmetische, revitaliserende, glansherstellende en vormgevende kracht. Als een echte schoonheidscrème komt Legerity op haar eigen manier in de topkwaliteit van het haarcosmetica.

Screen Suncontrol Producten

De serie van Screen zorgt voor een natuurlijke bescherming van het haar.

collagescreensunSuncontrol bevat zonnebrandmiddelen en kostbare natuurlijke ingrediënten, zoals Avocado-olie, Baobab-olie, Menthol, Jojoba-olie, Macadamia-olie en Tarweolie die bescherming, hydratatie en diepe voeding garanderen.

Total Body Shampoo: Lichaamsshampoo na de zon

Het reinigt, verfrist, hydrateert en beschermt lichaam en haar. De kostbare ingrediënten beschermen tegen blootstelling aan de zon en elimineren zachtjes zand, zout en chloor.

Haarbalsem

Delicate conditioner, het werkt diep op haar dat is blootgesteld aan zon, zout en chloor. Het herstelt het haar tot een gezonde, compacte en lichte uitstraling.

Beschermende olie voor haar en lichaam

Ideale bescherming voor en na haarblootstelling aan zon, zout en chloor. Het droogt snel en behoudt zo zijn beschermende werking. Gebruikt op het lichaam, op het strand of in het zwembad, biedt het hydratatie. Bevat zonnebrandmiddelen en verzachtende en voedende natuurlijke oliën.

Beschermend serum

Ideale bescherming voor en na blootstelling van het haar aan zon, zout en chloor. In de extra lichte formule voedt en beschermt het zonder extra gewicht toe te voegen. Gebruikt op het lichaam, op het strand of in het zwembad, biedt het hydratatie. Het bevat zonnebrandmiddelen.

Contact

Daelenbroekweg 41
6075 ES Herkenbosch

Openingstijden
Ma: 13:30- 18.00
Di: 9:00-18:00
Do: 9:00-21:00
Za: 9:00-14:00

Woensdag, Vrijdag en Zondag gesloten.

Telefoonnummer 0475-851163