Nieuw(s)

Nieuwe behandeling 

Screen Pure D’Argan Silkening Treatment
SCREEN_PureDArgan_GianlucaCoppola_TagliatiXilSuccesso_Segrate_Een Screen Pure D’Argan Silkening behandeling, geeft je haar glans, voeding, hydratatie en zachtheid.

Het is een behandeling met arganolie die direct wordt opgenomen in het haar zonder resten achter te laten, waardoor lichtheid en helderheid worden verkregen. Het maakt het haar zijdezacht en omhelst het haar met een rijke en verleidelijke geur.

Arganolie wordt gekenmerkt door een zeer hoge concentratie aan essentiële vetzuren, vitamines en antioxidanten (vitamine E, omega 6, fytosterolen en tocoferolen), die met hoge voedingswaarde, vochtregulerende en beschermende kracht en een benijdenswaardige anti-aging en anti-oxidant functies bieden.

Deze behandeling kost € 10,-. Wilt u deze behandeling graag bij uw afspraak gebruiken, dient u dit bij het maken van de afspraak te vermelden. De behandeling duurt ongeveer 10 minuten.

Nieuw in het assortiment

Legerity Beauty Hair Cream

13e40496-8197-47a0-9bbe-6b592ebf15a1

Het regenereert, versterkt, revitaliseert, beschermt, verzacht, verlicht en maakt het haar lichter. Het helpt bij het vormgeven en vasthouden van de stijl voor een langere tijd.

Een uniek aroma met frisse en sensuele tonen gepresenteerd in een lichte consistentie en ongelooflijk aangenaam om aan te raken.

Een mix van componenten, het resultaat van de hoogste cosmetische technologie, ondersteunt vorm en styling, met name dankzij volume en lichtheid, dankzij de Legerity BHB (Beauty & Health Blend). Leave-in-behandeling, gemakkelijk te gebruiken en de dosis kan worden gebruikt op handdoekdroog of geföhnd haar, zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

Legerity, Beauty Hair Cream, is de eerste universele schoonheidsbehandeling. De unieke consistentie, onzichtbaar en licht als een Angel’s touch, bevat een uitstekende cosmetische, revitaliserende, glansherstellende en vormgevende kracht. Als een echte schoonheidscrème komt Legerity op haar eigen manier in de topkwaliteit van het haarcosmetica.

 

Contact

Daelenbroekweg 41
6075 ES Herkenbosch

Openingstijden
Ma: 13:30- 18.00
Di: 9:00-18:00
Do: 9:00-21:00
Za: 9:00-14:00

Woensdag, Vrijdag en Zondag gesloten.

Telefoonnummer 0475-851163