Nieuw(s)

Nieuwe Facebookactie

Op deze website zijn vanwege het tienjarig jubileum tien ballonnen opgehangen! Door de getallen die op de ballonnen te staan bij elkaar op te tellen en vervolgens dit antwoord onder de post neer te zetten en de facebookpagina van ‘t Sjieke Sjeerke te liken, maak je kans op een cadeaubon van de OVR!

Winnaar Voordeelpasactie

Vandaag werd de winnaar van de actie bij de Voordeelpas Roerdalen bekend gemaakt! ‘t Sjieke Sjeerke feliciteert  Anne Cluitmans-Wezenberg met de gewonnen prijs. We zien je graag samen met Lara verschijnen voor de Screen Pure D’Argan Silkening behandeling! Sjiek om uch te zeen. Uiteraard is voor het voor iedereen mogelijk om je haar te verzorgen met deze behandeling! Het is een behandeling met arganolie die direct wordt opgenomen in het haar zonder resten achter te laten, waardoor lichtheid en helderheid worden verkregen. Het maakt het haar zijdezacht en omhelst het haar met een rijke en verleidelijke geur. Het geeft je haar glans, voeding, hydratatie en zachtheid. Voor ieder haar geschikt!

‘t Sjieke Sjeerke bestaat 10 jaar!

Feest bij ‘t Sjieke Sjeerke! 17-10-2011 opende de deuren van kapsalon ‘t Sjieke Sjeerke. We vieren dus een 10-jarig jubileum.
Dit jubileumjaar geven we 10x cadeaubonnen van € 10,- weg met verschillende acties. Maar eerst een actie voor alle klanten: 10% korting op alle producten. (actie loopt tot/met 20 november)
Al tien jaar Sjiek om uch te zeen!
Via Facebook lopen verschillende acties om cadeaubon te winnen!

Contact

Daelenbroekweg 41
6075 ES Herkenbosch

Openingstijden
Ma: 13:30- 18.00
Di: 9:00-18:00
Do: 9:00-21:00
Za: 9:00-14:00

Woensdag, Vrijdag en Zondag gesloten.

Telefoonnummer 0475-851163